Meer over Kerkvoogd

Aanschaf software via donatieprogramma

Wilt u als kerkelijke gemeente gebruik maken van software zoals SharePoint, Microsoft Word, Excel, et cetera? Techsoup helpt non-profit organisaties om zich professioneel uit te rusten met de meest up to date technologie, door hen gratis of tegen een zeer lage prijs toegang te geven tot de producten en diensten van grote IT-leveranciers, zoals Adobe, Cisco, Microsoft, Symantec, Google en vele andere. Dit maakt deel uit van de maatschappelijke betrokkenheid van deze bedrijven.

Ook de Hersteld Hervormde Kerk is bij Techsoup aangemeld. Wanneer u als plaatselijke gemeente gebruik wilt maken van het Techsoup donatieprogramma, kunt u zich hiervoor registreren door een gebruikersprofiel aan te maken via www.Techsoup.nl (menu optie: registratie). In het formulier moet op de plaats van het Kamer van Koophandel nummer door de kerkelijke gemeenten het incassant ID ingevuld worden. Dit nummer is voor iedere gemeente uniek en kan opgevraagd worden bij het kerkelijk bureau.