Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Nacht van Gebed

07 juni 2022

Open Doors organiseert jaarlijks een Nacht van Gebed. Bid je mee?

Als gemeente willen we in de nacht van 17 op 18 juni luisteren en kijken naar de verhalen van vervolgde christenen, leren van hun geloof in de Heere Jezus en samen voor hen bidden. De avond zal van 19.45 uur tot 02.00 uur duren.

Elk uur is er een gebedsronde. Elk uur om kwart voor kun je inlopen voor koffie/ thee of fris, met de hele klok beginnen we de volgende gebedsronde. Een gebedsronde bestaat uit het luisteren en kijken naar een verhaal, Bijbel lezen en zingen en daarna zal er in kleine groepjes gebeden worden.

De jongeren bidden met elkaar in een aparte groep. Speciaal welkom voor jullie vanaf 21.45 uur voor een jongeren-gebedsronde die start om 22.00 uur. Bid je een uurtje of langer mee?

Iedereen uit de gemeente van harte welkom (elke gebedsronde)!

Locatie: ons kerkgebouw

Meld je aan bij Herwina Lam-Prins (0642932658 of herwinaprins@hotmail.com).