Meer over Nieuws

Walking dinner - GEANNULEERD

22 september 2020

Vanwege de verscherpte coronamaatregelen gaat het geplande walking dinner op 7 november helaas niet door.

U ontvangt hier ook nog een bericht over via de mail. De activiteitencommissie zit echter niet stil en komt met een nieuw actie! Houd de kerkbode en de website in de gaten...

 

Het oude bericht van 22-09:

Het stampottenbuffet kan dit jaar helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Er wordt echter een nieuwe activiteit georganiseerd waar we u en jou bij deze voor uitnodigen! Op 7 november willen we een walking dinner organiseren.

Om het walking dinner goed te laten verlopen en om u een beeld te geven hoe het er uit zal zien, hier wat praktische info. Voor de uitvoering van het walking dinner zijn twee groepen nodig;

1. Mensen die gastheer of gastvrouw willen zijn
U kookt een ‘driegangenmenu’ (voor-, hoofd-, en nagerecht). Voor elke gang krijgt u een ander groepje gasten op bezoek. Een dag van tevoren zult u horen welke mensen bij u komen eten. Aangezien de coronamaatregelen ons vertellen niet meer dan 6 gasten binnen te ontvangen, zal dit ook het maximale aantal mensen zijn wat u op bezoek krijgt. U kunt bij het aanmelden aangeven hoeveel mensen u maximaal kunt ontvangen. Als dit er minder zijn dan 6 is dat zeker niet erg, better safe than sorry!
Tip: houd de gerechtjes eenvoudig.

2. Mensen die graag uit eten willen
Na het aanmelden om gezellig mee te eten ontvangt u 3 locaties waar u kunt eten. Op deze 3 verschillende plaatsen zult u het voor-, hoofd-, en nagerecht van het walking dinner eten. Kort voor 7 november krijgt u deze locaties te horen. Steeds heeft u anderhalf uur de tijd om van de ene gang naar de andere gang te gaan. We beginnen om 16:30 uur.
Let op: in deze anderhalf uur zit ook de reistijd naar de volgende locatie! Het is dus aan u om in te schatten hoe lang u daarover doet. Dus:

16:30 uur Locatie 1
18:00 uur Locatie 2
19:30 uur Locatie 3
 

De ‘entree’ voor het walking dinner is op basis van een gift (zie onderaan deze pagina). Mocht u dit lastig vinden, kunt u een richtbedrag aanhouden van 5 euro per persoon en 20 euro per gezin. Voor gastheren of -vrouwen bestaat de mogelijkheid om gemaakte kosten te declareren bij de activiteitencommissie. U mag ook uw kookkunsten/gastvrijheid zien als gift.

Het doel van deze walking dinner ligt op het samenzijn, gezelligheid en contact hebben met onze mede-gemeenteleden. Leg daarom de lat bij het bereiden van een maaltijd ook niet te hoog (een pan stamppot kan ook, we hebben tenslotte geen stamppotbuffet ;-)

Wij hebben er zin in!

De Activiteitencommissie

Contact: mail naar actie@hhgede.nl of bel/app Dirk-Jan Huttinga (06-41827646)

  • © hersteld hervormde kerk 2020