Dagelijks Woord

Meer over Verenigingen

Kinderclub 'de Zaaier'

Eens in de maand op woensdagmiddag (van september tot en met mei) komen we met de kinderen van onze gemeente bij elkaar. Van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn we bezig met een stukje onderwijs uit Gods Woord en ontspannende en samenbindende activiteiten. 

Elke middag beginnen we met bezinning, hiervoor gebruiken we materiaal van de HHJO. De tweede helft van de middag maken we iets creatiefs of doen we een (buiten)spel.

We hebben de kinderen in vier groepen verdeeld:

-de jongste groep voor kinderen uit groep 3 en 4
-de middelste groep voor meisjes uit groep 5 en 6
-de oudste groep voor meisjes uit groep 7 en 8
-de jongensclub voor jongens uit groep 5, 6, 7 en 8

We beginnen het seizoen altijd met een leuke activiteit op een zaterdag in september, de startdag. Als afsluiting van het seizoen gaan we met elkaar naar het kinderappèl van de HHJO, waarna we nog iets gezelligs gaan doen.

De contributie voor de kinderclub bedraagt € 10,- per kind per seizoen, met een max. van € 25,- per gezin. Kinderen mogen vriendjes of vriendinnetjes van buiten de gemeente meenemen, mits ze vooraf worden aangemeld. Voor het meenemen van een vriendje of vriendinnetje betaalt u € 1,- per kind per keer.

Contactpersoon van de kinderclub is Nicolien de Kool (voorzitter), tel: 06-49466076, E-mail: ndekool@hhgede.nl of kinderclub@hhgede.nl

KInderclub 18-01-2023

bekijk alle albums
  • © hersteld hervormde kerk 2024