Meer over Verenigingen

Kinderclub 'de Zaaier'

Eens in de maand op woensdagmiddag (van september tot en met mei) komen we met de kinderen van onze gemeente bij elkaar. Van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn we bezig met een stukje onderwijs uit Gods Woord en ontspannende en samenbindende activiteiten. Elke middag beginnen we met bezinning. De tweede helft van de middag maken we iets creatiefs of doen we een (buiten)spel. We hebben de kinderen in drie groepen verdeeld:

- De jongste groep voor de kinderen die in groep 1 (mits je 5 jaar bent), 2 en 3 zitten van de basisschool. De leidinggevende is Klaasje Jansen met de hulpjuffen Ella Marchal & Arianne Budding.

- De middelste groep voor de kinderen die in groep 4 en 5 zitten. De leidinggevenden zijn Geraldine Visser en Wilma Karels met de hulpjuffen Henriette Adam & Willemien van Oostrum.

- De oudste groep voor de kinderen die in groep 6,  7 en 8 zitten. Hulpjuf is Hanneke van Wolfswinkel.

We beginnen het seizoen altijd met een leuke activiteit op een zaterdag in september. Als afsluiting van het seizoen gaan we met elkaar naar het kinderappèl van de HHJO, waarna we met elkaar nog iets gezelligs gaan doen.

De contributie voor de kinderclub bedraagt 10 euro per kind per seizoen, met een maximum van 25 euro per gezin. Kinderen mogen vriendjes of vriendinnetjes van buiten de gemeente meenemen, mits ze vooraf worden aangemeld. Voor het meenemen van een vriendje of vriendinnetje betaalt u 1 euro per kind per keer.


Contactpersoon is Geraldine Visser (voorzitter), telefoonnummer: 0318-690160
Email: dezaaier@hhgede.nl

Sponsorloop Kinderclub

bekijk alle albums

Startdag Kinderclub 2017

bekijk alle albums
  • © hersteld hervormde kerk 2020