Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Gemeentedag 2023

30 mei 2023

D.V. 17 juni houden we weer onze gemeentedag. Het format is dit jaar grondig aangepast...

We beginnen om 10.30 (inloop vanaf 10.15 uur) in de ochtend met een uitgebreide brunch. De dienstenveiling vindt tijdens de brunch plaats (zie voor uitleg dienstenveiling het kopje Toelichting Veiling 'Kerkmuur' hieronder).  De brunch eindigt om 12.00 uur, waarna er een wandeling kan worden gemaakt in het Hoekelumse bos, inclusief speurtocht. De gemeentedag wordt om 14.00 uur afgesloten met koffie en wat lekkers.
NB: het is de bedoeling dat iedereen eigen borden en bestek meeneemt.

De kosten voor de brunch zijn €6,- p.p (tot en met 2 jaar gratis). Voor deelname aan de gemeentedag/brunch kunt u zich opgeven via dit formulier
Let wel: het is van belang dat u zich opgeeft voor de gemeentedag/brunch! Op basis van de opgave doet de activiteitencommissie namelijk haar boodschappen.

Toelichting Veiling 'Kerkmuur' 
De veiling wordt dit jaar op een andere wijze vormgegeven. Elk kavel hangt met een geprint A4-papier op de muur van de kerk. Onder de kavel bevindt zich een invulformulier (met lege vakjes). U kunt tijdens de brunch bieden door met een pen uw naam (voor- en achternaam) onder de kavel te schrijven waarop u wilt bieden, met daarnaast het bedrag dat u voor die dienst wilt betalen.Een hoger bod kan worden geplaatst door uw naam in het vakje daaronder te schrijven met een hoger bedrag.
De veiling is ongeveer een kwartier na het eindigen van de brunch afgelopen. De activiteitencommissie zal de betrokkenen via mail of WhatsApp op de hoogte stellen van de relevante informatie en via die weg ook over de uitslag van de veiling communiceren.

Indien er nog vragen zijn over de gemeentedag, schroom ook niet om ons die vragen te stellen!

Met vriendelijke groet,
De activiteitencommissie

Agenda

Bekijk de kerkagenda

  • © hersteld hervormde kerk 2023