Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Gemeentedag 2022

30 mei 2022

De activiteitencommissie organiseert op 25 juni weer de jaarlijkse gemeentedag.

Tussen 16.00 en 17.30 uur is er de mogelijkheid om uw auto te laten wassen. Tegelijkertijd starten we om 16.00 uur met een aantal spellen op het terrein van de kerk en kunt u meedoen aan een creatieve workshop. Natuurlijk mag het springkussen niet ontbreken en kan er weer heerlijk gesprongen worden door de kinderen. Vanaf 17.30 uur kunt u meebieden in de dienstenveiling en ondertussen de maaltijd nuttigen.

Uw diensten voor de veiling kunt u aanbieden via dit formulier. Of het nu gaat om een avondje oppassen, het huishouden doen, loodgietersklusjes, een proefles muziek of een excursie in de natuur, alle diensten zijn welkom!

Vragen? Neem contact op met een van de leden van de activiteitencommissie, of mail naar actie@hhgede.nl.