Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Werkgroep Autisme

27 december 2021

Bent u al bekend met de werkgroep autisme binnen de HHG Ede?

In onze gemeente zijn er diverse gezinnen met kinderen die extra zorg nodig hebben. Er kan sprake zijn van bijvoorbeeld een ontwikkelingsachterstand, depressieve klachten of een stoornis als autisme of ADHD. Dit kan problemen geven in het dagelijks functioneren van het gezin. Daarnaast kunnen alleenstaanden ook belemmeringen ervaren door bovengenoemde problematiek.

Mocht het zo zijn dat er bij u of in uw gezin ook problemen van deze aard spelen, neem dan gerust contact op met de werkgroep. We denken dan graag met u mee en willen, waar wij kunnen, u ondersteuning bieden.

Als werkgroep zijn we ons ervan bewust dat u ook op andere gebieden zorgen kunt ervaren (in het gezin) en dat we hierin niet volledig kunnen zijn. Als u zorgen heeft op ander gebied of u heeft vragen, schroom ook dan niet om contact op te nemen.

De werkgroep wordt gevormd door Marjolein van de Craats, Tineke Pluimers en Arja Evers. U kunt met een van hen contact opnemen door te bellen naar 0318-414474 (Tineke Pluimers) of via werkgroepautisme@hhgede.nl.

  • © hersteld hervormde kerk 2022