Dagelijks Woord

Dienst

29 jan2023 10:00

Ds. W. van Klinken

Kijk en luister live tijdens de dienst:

(Werkt de speler hierboven niet? Bezoek dan Kerkdienstgemist of download de app)

Liturgie:

Ps. 25:10
Ps. 32:1
Ps. 89:9,12
Ps. 139:1,14
Ps. 32:6

Schriftlezing: Johannes 1:35-52
Tekst voor de prediking: Johannes 1:44-52

Thema: Jezus openbaart Zich aan Nathanaël
1. Hoe Nathanaël Jezus ziet
2. Hoe Jezus Nathanaël ziet
3. Wat Nathanaël nog meer zal zien

Vragen voor de preekbespreking:

1. Wat vond jij belangrijk in de preek? Waarover heb je een vraag? Doe een rondje in de groep, zodat iedereen aan bod komt.

2. Wat bedoelt Jezus als Hij zegt dat er in Nathanaël geen bedrog is? Zou Hij dat ook over jou kunnen zeggen?

3. Wat bedoelt Jezus als Hij tegen Nathanaël zegt dat hij engelen zal zien neerdalen op de Zoon des mensen? Wat betekent dat voor ons?

4. Denk eens na over de mensen in jouw omgeving (gezin, school, kerk, buurt, etc). Hoe zou je hen ‘mee’ kunnen nemen naar de Heere Jezus toe?

Collecte

Wilt u digitaal uw gave doneren aan de 3 collecten die in de dienst worden gehouden dan kan dat hieronder via ideal:

Geven

Bekijk de kerkagenda