Dagelijks Woord

Meer over Publicaties

Kerkelijk jaarboek 2021

U kunt het kerkelijk jaarboek bestellen via onderstaand formulier of telefonisch bij het kerkelijk bureau. De prijs per jaarboek is vastgesteld op € 12,50 inclusief verzendkosten. Er is dus geen voorintekenprijs zoals andere jaren het geval was. Het jaarboek wordt dan uiterlijk binnen één week na uw bestelling aan u verstuurd.
In verband met de wetgeving rondom persoonsgegevens verstrekken wij het jaarboek alleen aan particulieren. Voor boekhandels is het niet meer mogelijk om het jaarboek in te kopen.

Bestelformulier

U kunt maximaal 3 jaarboeken per keer bestellen. Wilt u meer jaarboeken ontvangen? Stuur dan een e-mail naar bureau@hhk.nl of neem telefonisch contact op met het kerkelijk bureau (0318-505541).