• " Doch mijn God zal naar
  Zijn rijkdom vervullen
  al uw nooddruft, in heerlijkheid,
  door Christus Jezus.
  "
  Filippenzen 4 : 19
 • " Jezus Christus is gisteren en heden
  Dezelfde en in der eeuwigheid.
  "
  Hebreeën 13 : 8
 • " Volgt Mij na, en Ik zal u
  vissers der mensen maken.

  "
  Mattheüs 4 : 19

Meer over Kennisbank

Landelijke zendingsdag

26 juni 2024

De landelijke zendingsdag zal dit jaar gehouden worden op Deo volente 31 augustus, in het kerkgebouw van de hersteld hervormde gemeente van Lunteren. 

Het programma is van 10:00 tot 15:15 uur, thema is ‘Totdat Hij komt’.

Dit jaar hebben we een boeiend programma met diverse gasten vanuit het zendingsveld! Zo hopen we van ds. Loki en ds. Falamenga te horen wat hun werk in Malawi inhoud en geeft Marijke van der Plaat een stukje inzicht in het zendingswerk in Suriname.

Ds. B.D. Bouman hoopt aan de hand van het thema de meditatie te verzorgen. Verder neemt een zendingsechtpaar ons mee in werk in een gesloten land.

De hele dag door zijn er speciale programma’s voor kinderen (4-7 en 8-12 jaar) en jongeren (-16). Voor kinderen van 0-4 jaar is er kinderopvang. Ook is er voor de kinderen ’s middags weer een springkussen. NET-foundation komt met een VR-experience waarin u op het zendingsveld kunt rondkijken. En tot slot is er in de middagpauze én na afloop van de dag is er een uitgebreide zendings-informatiemarkt.

De organisatie zoekt vrijwilligers die willen meehelpen bij het kinderprogramma, kinderoppas en catering op de zendingsdag. Mail naar zendingsdag@hhk.nl voor meer info of aanmelden.

We zien uit naar uw komst!

Klik hier voor de poster.

Klik hier voor de uitnodiging:

- https://youtube.com/shorts/FZFwGawIWdI (voor kinderen)

- https://youtube.com/shorts/B8SUl9tMgp0?feature=share (voor jongeren)

- https://youtube.com/shorts/tZkhFEDfEoc?feature=share (algemeen)

Download hier de kleurplaat voor de kleurwedstrijd van het kinderprogramma van de zendingsdag, 4-7 jaar en 8-12 jaar. En neem de kleurplaat mee die dag!

 • © hersteld hervormde kerk 2024