Kerkelijk jaarboek 2020

19 februari 2020

.....vanaf nu te bestellen

Door velen wordt uitgezien naar de verschijning van het nieuwe jaarboek van de Hersteld Hervormde Kerk, omdat het prettig is om weer over de actuele gegevens te beschikken. U kunt het kerkelijk jaarboek hier bestellen De prijs is vastgesteld op € 12,50, inclusief verzendkosten. Er is dus geen voorintekenprijs zoals andere jaren het geval was en alle jaarboeken worden per post verzonden. U kunt maximaal 3 exemplaren bestellen. Wilt u meer dan 3 exemplaren bestellen, dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met het kerkelijk bureau.

In verband met de wetgeving rondom persoonsgegevens verstrekken wij het jaarboek alleen aan particulieren. Voor boekhandels is het niet meer mogelijk om het jaarboek in te kopen.

landelijke agenda