vrouwenbond

Meer over Regio's

Regio's

Hierbij nodigt het regiobestuur Noord-Veluwe u uit voor het meeluisteren van een lezing vanuit het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde gemeente te Elspeet op D.V.  13 april 2021. I.v.m. met de huidige Covid-19 maatregelen zal de lezing worden uitgezonden via de website van de Hersteld Hervormde Gemeente Elspeet. U gaat naar de website Hersteld Hervormde gemeente Elspeet, klikt het kopje preek luisteren aan, (rechts bovenin) en dan live uitzending aanklikken. De bijeenkomst begint om 10.00 uur.

Dominee D. Zoet zal een lezing houden over het onderwerp: Vrouwen in de Bijbel, van Pasen tot wederkomst

Het zal gaan over vrouwen uit de Bijbel rondom het Paasfeest en Pinksterfeest, maar ook vrouw zijn in deze tijd tot de wederkomst.