vrouwenbond

Meer over Nieuw project

Nieuw project

Ons nieuwe project is: Hoop voor vrouwen in Indonesië

Weer een project van vrouwen, voor vrouwen. In Indonesië staat de vrouw niet hoog in aanzien. Veel gezinnen lijden armoede, waardoor vrouwen en mannen moeten werken. Kinderen krijgen vrij spel en luisteren niet naar hun moeders. Wie vertelt deze vrouwen over de hoop in Jezus Christus?

 

TWR bereikt duidenden meisjes en vrouwen met het radioprogramma 'Hoop voor vrouwen'. Het programma is een combinatie van Bijbels onderwijs en praktische lessen over gezondheid, relaties en opvoeding. Het programma gaat vooral over het onderwijs van Jezus, waardoor de vrouwen leren Wie Jezus is.

 

In dit land waar 86% van de bevolking moslim is (de grootste islamitische gemeenschap ter wereld bevindt zich in Indonesië, 200 miljoen moslims), hebben christenen het niet gemakkelijk (zie: http://www.opendoors.nl/ranglijst/indonesie) De radio heeft in dit land een veel grotere en belangrijkere rol om het evangelie te verspreiden dan bij ons.

 

Het team van TWR gaat ook op bezoek bij de vrouwen en organiseert speciale activiteiten.

 

Wilt u meer weten over het zendingswerk van TWR en over ons project 'Hoop voor vrouwen?'.

- bezoek de website http://www.twr.nl/hoop-voor-vrouwen-indonesie

- bezoek als vrouwenvereniging het belevingscentrum van TWR: Missie en Medie te Barneveld

- als u te ver van Barneveld woont, komt TWR naar u toe om een presentatie te geven

 

We hopen van harte op een goede opbrengst, opdat mede daardoor in de duisternis van veel vrouwenleven in Indonesië, het licht van Gods genade zal schijnen.

 

Uw bijdrage kunt u overmaken naar rek.nr. NL39INGB 0005 6808 99 t.n.v. Hersteld Hervormde Vrouwenbond o.v.v. Hoop voor vrouwen in Indonesië

  • © hersteld hervormde kerk 2024