Dagelijks Woord

Orgelconcert | HHG Putten

D.V. zaterdagavond 31 juli vindt in de HHG Putten een orgelconcert plaats.

31 jul2021

Op het Steinmann orgel van de Hersteld Hervormde Kerk in Putten zal Rien Donkersloot werken spelen van Georg Böhm, Johann Sebastian Bach, Felix Mendelssohn Bartholdy, August Gottfried Ritter, Jan Zwart, en een nog nader te benoemen improvisatie. Het concert is gratis toegankelijk – er is wel een collecte bij de uitgang. Het concert begint om 20.00 uur in de Hersteld Hervormde kerk, Henslare 2, 3882 PK Putten. De kerk is open om 19.30 uur. Wij houden ons aan alle RIVM richtlijnen. U hoeft zich niet vooraf te registreren. Wel vragen wij u bij binnenkomst te registreren en een telefoonnummer of e-mail adres te geven.

Voor verdere informatie verwijzen we u naar de website of kunt u mailen naar concertcommissie@hhgputten.nl.