Orgelconcert | HHG Putten

19 okt2018

D.V. 19 oktober zal de bekende organist Sietze de Vries  een  orgelconcert  met samenzang en orgelimprovisaties verzorgen. Deze avond wordt gehouden in de kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente, Henslare 2 te Putten en begint om 19.30 uur. Ds. R. van de Kamp zal het appelwoord houden en het thema van deze avond is: “Looft `s Heeren naam met hart en mond.”De verrichtingen van de organist zijn te volgen via een scherm dat in de kerk geplaats word. Sietze de Vries zal bij alle psalmimprovisaties een toelichting geven over de stijl waarop hij deze gespeeld wordt. De opbrengst van de collecte is bestemd voor de Commissie Israël. In de hal van de kerk is een verkooptafel  met producten uit Israël. Hierbij nodigen wij u van harte uit om deze zangavond bij te wonen!