Marktdag | HHG Lunteren

Marktdag | HHG Lunteren

14 sep2019

LUNTEREN – Gezelligheid, ontmoeting, leuke spullen zien en kopen zijn de vaste ingrediënten van de jaarlijkse marktdag rondom de Bethelkerk.  Op D.V. 14 september is het weer zover. Iedereen is van harte welkom op de Haverkamp 1.

Vanaf 9.00 uur is het kerkplein de plek van de marktdag. Op het plein staan zo’n 60 verschillende standhouders met levensmiddelen (zoals aardappels, peren, appels, worst, kiprollades en krentenbrood), bloemen en planten, nieuwe en gebruikte artikelen. 

Na het nodige te hebben ingeslagen kunt u bij genieten van een kopje koffie of thee met.. op het cateringplein. Als u een goede plek heeft uitgekozen kunt u zo blijven zitten voor het volgen van een indrukwekkende roofvogelshow (11.00 uur) en aansluitend meedoen met de veiling met verrassende veilingstukken (11.30 uur).

De kinderen vermaken zich ondertussen op het kinderplein, waar diverse springkussens, een stormbaan, verschillende dieren en leuke spellen klaar staan om hen te ontmoeten.

Ga nog niet naar huis, want de medewerkers van de hamburger- en friettent hebben alles gereed om u een heerlijke lunch aan te bieden.

Daarna kunt u op uw gemak nog tot 15.00 uur over de rommelmarkt wandelen, kennissen en vrienden ontmoeten, enz. Kortom er is van alles te beleven op de marktdag. Graag tot D.V.  14 september!

  • © hersteld hervormde kerk 2019

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit