Dagelijks Woord

Winterfair & Kringloop | HHG Arnemuiden

Winterfair & Kringloop Rehobothkerk Arnemuiden

03 dec2022

D.V. zaterdag 3 december 2022 van 09.30 – 13.00 uur vindt weer de winterfair plaats in de Rehobothkerk in Arnemuiden (Van Cittersweg 2R).

Naast kinder-, tiener en dameskleding, hoeden en kaarten zijn er natuurlijk diverse etenswaren te koop zoals vers gebakken kibbeling, zelfgemaakt gebak, verse warme wafels en advocaat.

Ook zullen er deze dag diverse soorten kaas, noten en eieren te koop zijn. Er is ook een creahoek met leuke mooie bloemstukken en woondecoraties, kramen met producten over Israël, schoonmaakproducten, speelgoed, bakproducten en fruit.

In de gezellige koffiehoek kunt u genieten van koffie, thee of limonade, een lekkere kop warme chocolademelk of erwtensoep.

In de kringloop is er een gevarieerd aanbod van kleding, speelgoed, boeken, serviesgoed, keukengerei etc. etc.

De opbrengst van deze dag is voor onze kerk en de zending.

Iedereen van harte welkom!