Fietstocht | HHG Harskamp

23 jun2018

D.V. zaterdag 23 juni wordt er door de Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp de jaarlijkse fietstocht georganiseerd. Dit jaar slingert de route ten noorden van Harskamp door de diepe bossen rondom Kootwijk en gaat daarna over in het boeiende typische Veluwse agrarische landschap. Uniek dit jaar is een korte doorsteek over het infanterie schietterein (voor zover de vergunning verleend wordt). U ziet dan een (normaal niet toegankelijk) stukje vrijwel ongerept natuurgebied waar het in principe extra veilig zou moeten zijn gezien de soldaten die daar oefenen….

U kunt kiezen uit twee afstanden, 25 en 40 km. Onderweg is een rustpunt met drinken en als u echt moe begint te worden een picknick plaats waar u ondermeer soep, frisdrank, broodjes, warme snacks, ijs en diverse versnaperingen tegen een geringe vergoeding kunt kopen. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan de aflossing van de nieuwbouw van de kerk en pastorie.

Kosten voor deelname bedragen € 4,- p.p. en max. €12,50 per gezin.

Starten tussen 10.30 en 11.30 uur bij verenigingsgebouw Eben-Haëzer van de HHG Harskamp, Harderwijkerweg 11. Info: 0318-456432 / 06-54956877.