Fietstocht | HHG Harskamp

15 jun2019

D.V. zaterdag 15 juni wordt door de Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp de jaarlijkse fietstocht georganiseerd. Dit jaar slingert de route ten Zuiden van Harskamp langs de grenzen van de Hoge Veluwe – Driesprong – Lunterse bos. Een afwisseling van bos, safari en agrarische kwaliteitsgronden.

U kunt kiezen uit twee afstanden, 25 en 40 km. Onderweg is een rustpunt met drinken en als u echt moe begint te worden een picknick plaats waar u ondermeer soep, frisdrank, broodjes, warme snacks, ijs en diverse versnaperingen tegen een geringe vergoeding kunt kopen. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan de aflossing van de nieuwbouw van de kerk en pastorie.

Kosten voor deelname bedragen € 4,- p.p. en max. €12,50 per gezin.

Starten tussen 10.30 en 11.30 uur bij verenigingsgebouw Eben-Haëzer van de HHG Harskamp, Harderwijkerweg 11. Info: 0318-456432 / 06-54956877.