• " Doch mijn God zal naar
    Zijn rijkdom vervullen
    al uw nooddruft, in heerlijkheid,
    door Christus Jezus.
    Filippenzen 4 : 19
  • " Jezus Christus is gisteren en heden
    Dezelfde en in der eeuwigheid.
    Hebreeën 13 : 8
  • " Volgt Mij na, en Ik zal u
    vissers der mensen maken.

Mattheüs 4 : 19

Meer over Zendingsdag

Klik hier voor de stream van de zendingsdag 2020!

Klik hier voor het kinderprogramma!

Bij veel mensen staat de zendingsdag ieder jaar in de agenda. Een mooie dag van ontmoeting en bezinning rondom het zendingswerk. Vanwege de coronacrisis was het helaas niet mogelijk om een fysieke dag te organiseren, daarom is zaterdag 19 september een digitale zendingsdag opgezet, waarin ook het kinderprogramma een plaats kreeg.

De opening van de digitale zendingsdag werd gedaan door de voorzitter van commissie zending, ds. W.M Mulder. Vervolgens hebben ds. A. Meuleman en ds. C.J.P. van der Bas gesproken over respectievelijk het zendingswerk in Suriname en het zendingswerk in Malawi. Dit werd afgewisseld met een muzikaal intermezzo en afgesloten met een forumgesprek.

Voor de kinderen was er een kinderprogramma. Er werd een Bijbelverhaal gehouden en er werd iets verteld over Malawi. Om dit meer vorm te geven, waren er pakketjes voor de kinderen: één voor de onderbouw en de andere voor de bovenbouw. Voor het terugkijken van het kinderprogramma en de te knutselen/puzzelen inhoud, klik hier.

De zendingsdag was te volgen via een livestream. Klik hier om de livestream via de ZHHK-website terug te kijken. Of klik hier om rechtstreeks via YouTube terug te zien.

Er is nog steeds de gelegenheid een geldelijke bijdrage voor het zendingswerk te schenken. Klik voor de mogelijkheden tot doneren hier. Giften kunnen uiteraard ook overgemaakt worden naar het rekeningnummer van de zending: NL61RABO0113218230 t.n.v. Kerkelijk Bureau Herst. Herv. Kerk Zending.

Om uw mening te geven over de online zendingsdag 2020 kunt u een enquête invullen. Klik daarvoor hier.