• " Doch mijn God zal naar
    Zijn rijkdom vervullen
    al uw nooddruft, in heerlijkheid,
    door Christus Jezus.
    Filippenzen 4 : 19
  • " Jezus Christus is gisteren en heden
    Dezelfde en in der eeuwigheid.
    Hebreeën 13 : 8
  • " Volgt Mij na, en Ik zal u
    vissers der mensen maken.

Mattheüs 4 : 19

Meer over Doe mee!

D.V. zaterdag 15 september 2018

Zendingswerkers uit Malawi en Suriname op Zendingsdag

Het thema van de landelijke Zendingsdag is ‘Gebogen knieën’. Dit thema wordt tijdens de dag op verschillende manieren uitgewerkt. De Zendingsdag is op D.V. zaterdag 15 september in Expo Hoevelaken.

Zoals bekend, is de Zending van de Hersteld Hervormde Kerk actief in Malawi en Suriname. De zendingspredikanten ds. C.J.P. van der Bas en ds. A. Meuleman geven op de Zendingsdag een ooggetuigenverslag. Verder spreken ds. C. Oorschot en ds. J.C. den Ouden. De hele dag door zijn er speciale programma’s voor kinderen (4-8 en 9-12 jaar) en jongeren (-16). Ook is er kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. In de middagpauze én na afloop van de dag is er een uitgebreide info-, boeken- en verkoopmarkt.
Afgelopen jaren waren er verrassend veel bezoekers. Hopelijk is dat dit jaar weer zo: allen hartelijk welkom!

Welkom op Koninginneweg 1 in Hoevelaken! De dag duurt van 10.00 uur tot 15.15 uur. Fijn als u uiterlijk 9.45 uur aanwezig bent, zodat het programma om 10.00 uur van start kan gaan.