• " Doch mijn God zal naar
    Zijn rijkdom vervullen
    al uw nooddruft, in heerlijkheid,
    door Christus Jezus.
    Filippenzen 4 : 19
  • " Jezus Christus is gisteren en heden
    Dezelfde en in der eeuwigheid.
    Hebreeën 13 : 8
  • " Volgt Mij na, en Ik zal u
    vissers der mensen maken.

Mattheüs 4 : 19

Meer over Zendingsdag

Zendingsdag 2019

De landelijke Zendingsdag van de Hersteld Hervormde Kerk wordt dit jaar D.V. zaterdag 21 september in Expo Hoevelaken georganiseerd. Het thema is ‘Iedereen een zendeling!?’.

Sprekers zijn ds. J. Martoredjo (hoofd van een theologische school in Suriname), dr. P.C. Hoek (heeft college gegeven in Suriname), ds. F van Binsbergen en ds. D. Zoet. Er is een kinderprogramma (4-8 en 9-12 jaar), jongerenprogramma (-16), een info- en verkoopmarkt en er is kinderoppas.

Hopelijk wordt het weer net zo’n mooie en drukbezochte dag als afgelopen jaren. Het is fijn als u er uiterlijk om 9.45 uur bent, zodat het programma op tijd kan beginnen. Expo Hoevelaken beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en ligt naast het NS-station.

De organisatie zoekt vrijwilligers die willen meehelpen bij het kinderprogramma, kinderoppas en de catering op de Zendingsdag! Mail naar zendingsdag@zhhk.nl voor meer info of aanmelden.