vrouwenbond

Toerustingsdagen 2018

02 november 2018

Dit jaar worden er door het landelijk bestuur van de Hersteld Hervormde Vrouwenbond weer 2 Toerustingsdagen georganiseerd.

Om het voor iedereen mogelijk te maken zonder een al te lange reistijd een Toerustingsdag te bezoeken hebben we ook dit jaar weer 2 locaties.

De eerste Toerustingsdag wordt gehouden op D.V. donderdag 15 november in de Sionskerk,
Baden Powellstraat 2, 2984 BW te Ridderkerk. Tel. 0180-487915.
De tweede dag vindt plaats op D.V. donderdag 22 november in het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente, Vierhouterweg 45 te Elspeet. Tel. 0577-492158.
Vanaf 10.00 uur is er ontvangst met koffie of thee. De aanvang is 10.30 uur en de sluiting is om ongeveer 15.00 uur.
Koffie en thee wordt u aangeboden, wilt u zelf een lunchpakketje meebrengen?
Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten van deze dag.

In de morgenvergadering spreekt ds. L. Groenenberg uit Oud-Beijerland over het onderwerp:
‘Eenzaamheid’. Na de middagpauze kunt u in kleine groepen met elkaar van gedachten wisselen over de vragen betreffende dit onderwerp, gevolgd door een plenaire bespreking.

Voor een goede organisatie, is het nodig dat u per vereniging het aantal personen en de plaats van uw keuze opgeeft. Dit kunt u doen vóór D.V. donderdag 01 november bij de secretaresse van de HHV.
Bij voorkeur via de mail: cbhovestadstoffer@solcon.nl of per telefoon: 0318-701499/06-36549930.

We zien uit naar goede en leerzame dagen en hopen dat er velen in de gelegenheid zijn om naar Ridderkerk of Elspeet te komen. Mogen we met elkaar bidden om Gods onmisbare zegen.

Dit album bestaat niet (meer).