hhk » direct naar de website
 
banner
 

Rondom het Seminarie 

Geachte lezer,

Hierbij ontvangt u de eerste aflevering van 'Rondom het Seminarie', de externe nieuwsbrief van het Hersteld Hervormd Seminarie (HHS). Via deze nieuwsbrief willen we u graag op de hoogte houden van zaken, die het HHS aangaan. Naast een bijdrage van een docent en een column van een student zijn er nieuws-items te vinden en worden er gebedspunten aangedragen. Hopelijk kunt u zo beter op de hoogte blijven van het HHS. Als u ideeën en/of suggesties heeft wat betreft deze nieuwsbrief, dan vernemen we dat graag.

Kent u iemand die wellicht interesse heeft in de nieuwsbrief van het HHS? Belangstellenden kunnen zich via de website aanmelden om de nieuwsbrief direct in hun mailbox te ontvangen.

 
 
 

Collecte HHS

Binnenkort wordt er in veel gemeenten gecollecteerd voor het HHS. Het HHS ontvangt geen subsidie van de regering. Met uw gift maakt u het mogelijk dat de toekomstige voorgangers van de kerk onderwijs kunnen ontvangen.

 
 
 
 

 

 

Gebed gevraagd voor...

… docenten en studenten die hun werkzaamheden aan het HHS weer starten.

… studenten die binnenkort een gesprek hebben met cie. Toelating

… beroepbare kandidaten.

 
 
nieuws  

VERBUM DOMINI MANET IN AETERNUM

Het is onze dure roeping om te onderzoeken hoe in de voorgaande eeuwen het Woord van de Heere is uitgelegd. Prof. dr. W. van Vlastuin, de rector van het HHS, schrijft n.a.v. het logo van het HHS.

  Lees verder »
 
nieuws  

Terugblik

Op 25 juni 2016 was het open dag bij het Hersteld Hervormd Seminarium. Bezoekers gaven aan dat het een boeiende, leerzame dag was met goede ontmoetingen. In een informele sfeer werd een goed beeld gegeven van de opleiding.

  Lees verder »
 
nieuws  

In het vooruitzicht

Op D.V. vrijdag 2 september zal in Ridderkerk de opening plaatsvinden van het academisch jaar 2016-2017 A.D.  Deze avond staat open voor ieder, die de opleiding van predikanten in de Hersteld Hervormde Kerk een warm hart toedraagt.

  Lees verder »
 
nieuws  

Studenten vertellen …

Wat de studie theologie aan het HHS mij heeft opgeleverd ... Arjan Kazen, derde jaars master-student, aan het woord over de studie.
 

  Lees verder »
 
nieuws  

Donateursactie: Om de toekomst van de kerk

Wie vertelt de komende generaties van Gods grote werken? Als kerk van nu hebben we een grote verantwoordelijkheid voor de kerk van de toekomst! U kunt het HHS financieel helpen door donateur te worden.

  Lees verder »
 
 
 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je aangemeld hebt op de website, of omdat je een relatie bent van de HHS. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden