Wisseling van de wacht bij de HHJO

08 oktober 2019

Per 1 november 2019 hoopt Henco van Ee (33) als senior jeugdwerkadviseur leiding te geven aan de Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO).

In de afgelopen maanden deed hij ervaring op als jeugdwerkadviseur/projectleider, waarbij hij de basis legde voor toekomstige ontwikkelingen binnen de organisatie. Samen met parttimers Marleen Vos - van Aalst en Jacoline de Vree – Roon hoopt Henco de komende periode te dienen binnen het kerkelijk jeugdwerk. In de toekomst wordt het team uitgebreid met een fulltime jeugdwerkadviseur.

Steven Middelkoop (33) neemt per 1 november 2019 afscheid van de HHJO. Hij diende van 2009-2015 en 2017-2019 binnen de organisatie. Steven richt zich het komende cursusjaar op de afronding van de predikantenopleiding aan het Hersteld Hervormd Seminarie.

De HHJO zet zich in voor toerusting van jongeren, leidinggevenden, ouders en ambtsdragers. De komende maanden is het team jeugdwerkadviseurs actief op het grondvlak voor cursussen, toerustingsavonden en begeleiding. Het werk van de HHJO staat in dienst van de plaatselijke gemeenten.