Verbinding verbroken?!

11 mei 2020

HHJO online event

Omdat alle activiteiten door de coronacrisis afgelast zijn, wil de HHJO een online activiteit organiseren voor jongeren. Deze vindt plaats D.V. 6 juni 2020 vanaf 20.00 uur. Via een livestream op de website van de HHJO kunnen jongeren (en andere gemeenteleden) de avond meekijken.

Dr. W. van Vlastuin zal een lezing houden over het thema ‘Verbinding (verbroken)?!’, daarnaast zal er door musici een aantal liederen ten gehore worden gebracht. De lezing zal ingaan op vragen zoals; hoe blijf jij in deze tijd verbonden met de kerk? Wat voor invloed heeft dat op je geloofsleven? Welke invloed heeft dat op de toekomst? Het doel van deze avond is om jongeren bewust te laten worden van de meerwaarde van het gemeente zijn en het naar de kerk gaan.