Dagelijks Woord

Toerustingsochtend ambtsdragers

04 januari 2022

De werkgroep toerusting ambtsdragers (leden: ds. D. Heemskerk, ds. P.C. Hoek, oud. W. de Kloe, J. ten Klooster) heeft de eerste voorbereidingen getroffen voor het organiseren van de jaarlijkse toerustingsdag voor ambtsdragers.

Deze dag zal opnieuw in het kerkgebouw van de HHG te Lunteren worden gehouden op de ochtend van D.V. zaterdag 19 februari 2022. De dag begint om 09.15 uur. De sluiting is om 12.30 uur, waarna desgewenst uw zelf meegebrachte lunch genuttigd kan worden. Op de toerustingsochtend zal ds. D. Heemskerk een meditatie houden over ‘Bijbelse bevinding’. Ds. P.C. Hoek zal spreken over ‘Prediking als bediening der verzoening’. Na de lezingen is er gelegenheid om workshops te volgen. Het is de bedoeling dat alle deelnemers een workshop volgen naar aanleiding van de gehouden lezingen. Deze workshops worden geleid door ds. IJ.R. Bijl, ds. D. Heemskerk, ds. P.C. Hoek, oud. W. de Kloe en ds. J.A. Kloosterman.

Aanmelding voor deze ochtend kan door een e-mail te sturen naar bureau@hhk.nl of via de website.