Overkomst VHG IJsselmuiden-Grafhorst naar de HHK

14 januari 2019

Op 11 januari 2019 is door het breed moderamen van de generale synode van de Hersteld Hervormde Kerk ds. H. Oussoren, predikant van de Vrij Hervormde Gemeente te IJsselmuiden-Grafhorst,  in volle rechten en plichten toegelaten als predikant van de Hersteld Hervormde Kerk.

Op deze datum is door het breed moderamen van classis Noord van de Hersteld Hervormde Kerk ingestemd met de overkomst  van de Vrij Hervormde Gemeente te IJsselmuiden-Grafhorst. Deze gemeente is een buitengewone wijkgemeente naast de Hersteld Hervormde Gemeente IJsselmuiden-Grafhorst. Door de overkomst is de naam van de Vrij Hervormde Gemeente gewijzigd in Buitengewone Wijkgemeente (BW) 'De Wijngaard' te IJsselmuiden-Grafhorst.