Dagelijks Woord

Krimp of groei?

11 februari 2021

Bidden om geestelijke groei

Vandaag is de nieuwe uitgave van het blad Zicht op de kerk verschenen. Het hoofdartikel in deze uitgave heeft als titel: 'Krimp of groei?'. Bij krimp denken we zelden aan iets wat positief is. Zo zien we bij de kerken al jaren een teruggang in bezoekers. Kerksluitingen en sloop van kerkgebouwen zijn helaas geen uitzondering. Vanaf maart vorig jaar komen daar de gevolgen van de pandemie nog bij. Wat doet dit alles met ons? Blijven we er onverschillig onder, of werkt het wat uit? Is er ook sprake van geestelijke krimp, of brengt de nood van de tijd geestelijke groei?

Verder leest u in deze uitgave een bijdrage van ds. C.J.P. van der Bas over zijn verlof in coronatijd en wordt u uitgenodigd voor de online Israëlavond van de commissie Israël. Op de kinderpagina van de HHJO is een prijspuzzel voor kinderen van 8-12 jaar opgenomen. 

Deze derde uitgave wordt gratis aangeboden aan alle leden van de HHK. Wilt u dit blad iedere twee weken ontvangen? U kunt zich aanmelden via de website van de kerk. Het is ook mogelijk een email te sturen naar abonnement@hhk.nl of te bellen naar het kerkelijk bureau (0318-505541). Een abonnement kost slechts € 19,50 per jaar!

Lees hier de derde uitgave

  • © hersteld hervormde kerk 2022

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit