Verkoopdag | HHG Arnemuiden

18 mei2019

Op zaterdag 18 mei hoopt de H.H.G. van Arnemuiden een grote verkoopdag te houden in en rond de Rehobothkerk, van Cittersweg 2R te Arnemuiden. Aanvang 09:00 uur en einde 14:30 uur. De opbrengst van deze dag is voor de plaatselijke gemeente en zendingsprojecten van de HHK in Malawi en Suriname.

Naast stands met hoeden, kaarten, tassen, schoonmaak- en verzorgingsproducten, fietsen, kinderkleding, bloemstukjes, speelgoed en boeken worden er etenswaren verkocht, zoals vers gebakken en gerookte vis en andere verse streekproducten. In de gezellige koffiehoek of op het terras kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of fris met gebak.

Voor de kids is er een springkussen en worden diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd: blikgooien, spijkerslaan, enz.

Ook is er een rommelmarkt en is de kringloop geopend.

Kortom: voor ieder wat wils! U bent van harte welkom!