Dagelijks Woord

Samenzangavond | HHG Terschuur

D.V. zaterdag 2 juli vindt in de Sionskerk van de HHG Terschuur een samenzangavond plaats.

02 jul2022

De collecte van deze avond is bestemd voor Milène de Jong. Zij hoopt via het JFC deel te nemen aan een reis naar Zuid  Afrika, om daar te helpen bij een project voor ontwikkelingswerk.

De kosten voor de reis, het verblijf en een bijdrage aan het project komen voor eigen rekening en dat is voor Milène een fors bedrag. De concertcommissie in Terschuur wil haar graag helpen door een deel  van die kosten te sponsoren met de collecte-opbrengst van die avond. Tijdens de samenzangavond op 2  juli zal ze zelf wat vertellen over het project. De orgelbegeleiding en -solo zal door het comité worden verzorgd.

De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er koffie, thee en fris.

De overige concerten zijn D.V.:
Zaterdag 27 augustus                  -             Wouter Harbers, orgel
Zaterdag 29 oktober                    -             Bas de Vroome, orgel en Marijke Schaap, viool
Zaterdag 26 november               -             Jaap Zwart, orgel

Van harte welkom. Hopelijk tot ziens!