Dagelijks Woord

Rommelmarkt | HHG Zuilichem-Brakel

Rommelmarkt | HHG Zuilichem-Brakell

18 sep2021

Op DV zaterdag 18 september organiseert de activiteitencommissie van de HHG Zuilichem-Brakel van 10.00 – 14.00uur een rommelmarkt op het buitenterrein van de kerk, Uilkerweg 21B, Zuilichem. Op de rommelmarkt vindt u o.a. meubels, antiek, decoratie, 2e hands boeken en kinderkleding, elektrische apparaten, speelgoed, servies/glaswerk, keukengerei etc etc. U kunt tijdens de markt ook uw oude metalen en lege statiegeldflessen inleveren.

De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de aflossing van de kerk en pastorie.

Let op: tijdens de markt gelden de huidige richtlijnen van de RIVM en er zullen maximaal 120 personen toegelaten worden op het terrein. Het kan dus voorkomen dat u even moet wachten voordat u mag snuffelen tussen de rommelmarktspullen. Iedereen van harte welkom!

Meer info: activiteiten.hhgzuilichembrakel@kliksafe.nl.