Rommelmarkt | HHG Zuilichem-Brakel

Rommelmarkt | HHG Zuilichem-Brakell

26 sep2020

Op DV zaterdag 26 september organiseren wij van 10:00 – 14:00 uur een rommelmarkt op het buitenterrein van onze kerk, Uilkerweg 21B, Zuilichem. Op de rommelmarkt vindt u o.a. meubels, antiek, brocante, decoratie, boeken, kinderkleding, elektrische apparaten, speelgoed en servies/glaswerk. U kunt tijdens de markt tevens uw oude metalen en lege statiegeldflessen inleveren. De opbrengst van de markt is bestemd voor de aflossing van de kerk en pastorie.

Let op: tijdens de markt gelden de huidige richtlijnen van de RIVM en er zullen maximaal 120 personen toegelaten worden op het terrein. Het kan dus voorkomen dat u even moet wachten voordat u mag snuffelen tussen de rommelmarktspullen.

Meer info: Bertine Bijl (06-10599143) of via activiteiten.hhgzuilichembrakel@kliksafe.nl.

Iedereen van harte welkom! Hartelijke groet, de activiteitencommissie van HHG Zuilichem – Brakel.

Ps. Parkeren is mogelijk bij de Gereformeerde Kerk, Zijlstraat 1, Zuilichem.