Rommelmarkt | HHG Kesteren

20 okt2018

D.V. zaterdag 20 oktober is er weer de jaarlijks terugkerende rommelmarkt van de HHG Kesteren. Op deze rommelmarkt wordt u van alles en nog wat aangeboden. Zo zijn er allerlei tweedehands spullen die in het achterliggende jaar door ons zijn ingezameld en op zaterdag door ons zullen worden verkocht. Maar er worden niet alleen maar tweedehands spullen verkocht, er is ook allerlei etenswaar te koop zoals: oliebollen, fruit, kaas, haring, taart, wafels, koek, koffie en thee. Daarnaast  zijn er spelletjes voor de kinderen zoals een springkussen en het op laten van ballonnen. En wat denkt u van de boekenkraam en de gezellige ‘verkoop bij opbod’. Waar ‘onze veilingmeester’ op ludieke wijze de te verkopen spullen aanprijst. Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Maar de gehouden rommelmarkten uit het verleden hebben bewezen dat het altijd een gezellige dag is De opbrengst is voor de aflossing van ons kerkgebouw. De rommelmarkt wordt gehouden op het terrein van Van den Dikkenberg, laden en lossen Werk voor Derden. Rijnbandijk 171 te Kesteren. Welkom!