Orgelconcert | HHG Ouderkerk a/d IJssel

12 okt2019

Op zaterdagavond 12 oktober a.s. geeft Arie van der Vlist een orgelconcert op het Flentrop & Van den Heuvel-orgel in de nieuwe kerk aan de Abelenlaan. Hij speelt een toegankelijk programma rond het thema “het koraal” met daarin koraalbewerkingen (met o.a. samenzang) maar ook vrije werken uit de orgelliteratuur. Op het programma staan werken van o.a. Asma, Bach, Mendelssohn-Bartholdy, Franck, Widor en Guilmant. Deze avond zal t.g.v. van Arie zijn 25-jarig organistenjubileum een "Orgelbundel met voorspelen bij de 150 Psalmen en de Enige Gezangen" verschijnen in notenschrift en klavarskribo. Arie hoopt deze avond vele klankkleuren van het orgel te laten horen. De toegang is vrij. Er wordt een collecte gehouden t.b.v. de onkosten en het orgelfonds. De kerk gaat open om 19.00 uur en de avond begint om 19.30 uur. Een ieder van harte welkom! Meer informatie is te vinden op www.hhgouderkerkeo.nl en www.arievandervlist.nl.