Najaar orgelconcertserie | HHG Putten

Najaar orgelconcertserie | HHG Putten

03 okt2020

Door de Corona pandemie kon de zomerconcertserie helaas niet doorgaan. Wij kregen van verscheidene kanten de vraag of we in het najaar enkele concerten op het orgel konden organiseren. Daarom komen we nu met 3 orgelconcerten: Jos Moeke (3 oktober), 31 oktober (Gert van Hoef), en 28 november (Sander van den Houten).

Jos Moeke zal voor sommigen onder u geen onbekende zijn. Hij kreeg van verschillende grote organisten les: bij Herman van Vliet, in de Grote of St. Joriskerk te Amersfoort, maar ook Jan Raas, Jean Guillou en Sophie-Véronique Cauchefer-Choplin. Zijn voorkeur gaat uit naar de Franse en Duitse symfonische romantiek.

Ook zoekt hij graag naar onbekende (orgel)werken van b.v. Charles-Marie Widor en Lefébure-Wély. Hij werkte mee aan verschillende CD-opnamen. Op 3 oktober speelt hij een breed repertoire met werken van Bach, Handel, maar ook J. Zwart, Karg-Elert, Asma, Knevel, Widor, d`Antalffy, de Sévérac, Reinagle en hemzelf. Plaats: Hersteld Hervormde Kerk Putten, Henslare 2, 3882 PK, Putten. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open om 19.30 uur.

Vanwege de Corona maatregelen vragen wij u zich aan te melden. Dat kan heel eenvoudig via een e-mail te sturen naar concertcommissie@hhgputten.nl of via telefoonnummer 0341-845055. Bij het versturen van e-mail wel aangeven met hoeveel personen u komt. We hopen velen van u te mogen begroeten waarbij wel rekening wordt gehouden met de beperking van het aantal personen door de coronamaatregelen.

  • © hersteld hervormde kerk 2020

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit