Lentefair en rommelmarkt | HHG Achterberg-Rhenen

11 mei2019

D.V. zaterdag 11 mei wordt bij de Hersteld Hervormde Gemeente van Achterberg-Rhenen een grote verkoping met rommelmarkt gehouden. U bent van harte welkom tussen 9.30 en 14.30 uur aan de Korte Steeg 8 te Achterberg. De opbrengst is voor het nieuwe kerkgebouw wat in 2013 in gebruik is genomen.

Er is nog ruimte voor nieuwe standhouders. Voor informatie: wim-henzen@kpnmail.nl

Op de Achterbergse Lentefair kunt onder andere terecht voor:

Verse aardbeien, perkplanten, potgrond, bloemstukken, cadeauartikelen, speelgoed, boeken, cd's, fotokaarten (voor elke gelegenheid een kaart), banketkraam, koffiehoek, kettingen en andere accesoires, kaas, slaatjes, advocaat, kinderkleding, Aloë Vera producten, Jemako producten, horecaplein met broodje hamburger of patat, springkussen, spelactiviteiten en nog veel meeer....

U bent van harte welkom!