Wintermarkt | HHG Ouddorp

Herfstmarkt | HHG Ouddorp

07 dec2019

D.V. zaterdag 7 december hoopt de activiteitencommissie van de Hersteld Hervormde gemeente uit Ouddorp een gezellige wintermarkt te organiseren t.b.v. het restauratiefonds van hun verenigingsgebouw. Deze markt vindt plaats bij de fam. Hoek, Oudelandse weg 4 in Ouddorp. Naast de bekende oliebollen en kibbeling zijn er vele andere artikelen te koop. Zo zijn er 2e handsboeken, groente en fruit, boerenkaas van kaasboerderij van Schaik, div. snoepsoorten en kruiden waarvan de gedeeltelijke opbrengst is voor “Adullam”. Natuurlijk kunt u ook langskomen om gezellig koffie te drinken met iets lekkers erbij en hebben we patat en snacks. U bent allen hartelijke welkom vanaf 9.30 uur en de markt duurt tot 15.00 uur.