Fietstocht | HHG Zuilichem-Brakel e.o.

31 aug2019

Voor de 11e keer organiseert de HHK weer een fietstocht. Dit jaar weer een geheel nieuwe fietsroute, de fietsers kunnen zelf kiezen uit twee afstanden  van  ± 30 km en  ± 50  km.

Start: bij de kerk van de Hersteld Hervormde gemeente
aan de Uilkerweg 21b te Zuilichem. Parkeren bij de kerk of  langs de Uilkerweg. Start 50 km tussen 9.00 uur en 11:00 uur. 30 km tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

Prijs: € 4,50 p.p. (gezinnen maximaal €17,50 ).
De opbrengst is bestemd voor de aflossing van kerk en pastorie.

Route: Deze 11e route gaat door een afwisselend landschap en laat u genieten van de natuur, cultuur, historie en  bos en heeft soms fraaie vergezichten. Zoals u inmiddels gewend bent is er ook informatie over bijzondere plekjes. Ook interessant voor de kinderen!! Kortom een route die u niet mag missen!

Onderweg: De tocht gaat voor een  deel over rustige wegen en fietspaden. Er wordt een stopplek (met sanitair) in de route opgenomen, en voor de lange route  2 keer, waar volop eten en drinken te koop is. Dit kan uiteraard ook uitgebreid bij het begin- en eindpunt.

Inlichtingen: bij de organisatie de Fam. Kuijntjes  akuijntjes@kliksafe.nl of  0418-673083