Engelse hymne zangavond | HHG Katwijk

11 mei2019

Op zaterdagavond 11 mei wordt er een Engelse hymne zangavond georganiseerd.

De avond begint om 20.00 uur en de deuren van kerkgebouw ‘de Fontein’ aan de Willem de Zwijgerlaan 1a in Katwijk  staan open vanaf 19.30 uur. Rond de 21.45 zal de avond afgesloten worden. Vooraf en na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Op het programma van deze zangavond staan hymns van o.a. Joseph Hart, Bernard of Clairvaux, Anne Steel en andere hymne schrijvers. Ds. P den Ouden zal elke hymne inleiden met een toelichting op de inhoud van de hymne. Aansluitend zal de hymne samen gezongen worden.

De muzikale omlijsting en begeleiding wordt verzorgt door het muziek ensemble, en het gelegenheids-kinderkoor van de Ds. G. Voetiusschool.

Tijdens deze avond wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten, en voor het fonds kerkbouw ‘Triumfatorkerk’

De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom.