Dubbelconcert Bas de Vroome en Marijke Schaap | HHG Zwartebroek-Terschuur

http://www.facebook.com/Concerten-Sionskerk-Terschuur Dubbelconcert Bas de Vroome en Marijke Schaap | HHG Zwartebroek-Terschuur

09 aug2019

Op  vrijdagavond 9 augustus D.V. zullen organist Bas de Vroome en (alt)violiste Marijke Schaap een concert geven in de Sionskerk in Terschuur.

Het programma bevat werken van J.S. Bach (Toccata en Fuge d-moll; Sonate c-moll), A. Corelli (Sonata in F Maggiore), W. Mathias (Processional), J. Schravesande (Élégie opus 5), Jan Zwart (Psalm 146) en B. de Vroome (Psalm 121). Een zorgvuldig samengesteld programma met schitterende composities gespeeld door twee topmusici!

Na afloop van het concert zijn er zoals gebruikelijk gratis consumpties en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten met de musici. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Bij de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Voor meer informatie: www.hhgzwartebroek-terschuur.nl en www.facebook.com/Concerten-Sionskerk-Terschuur.

Weet u/je van harte welkom in de Sionskerk, Hoevelakenseweg 110 in Terschuur. Hopelijk tot ziens!

Concertcomité ‘Muzikaal en Gastvrij’