Fietstocht | HHG Zuilichem-Brakel

De Verrassing en de Kastelenroute

29 aug2020

Voor de 12e keer organiseert de HHG Zuilichem-Brakel een fietstocht. Dit jaar weer een geheel nieuwe fietsroute, de fietsers kunnen zelf kiezen uit drie afstanden, De kastelenroute  van  ± 30 km , of de verrassingsroute van ± 40 km, of  ± 60  km.

Start: bij de kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente aan de Uilkerweg 21b te Zuilichem. Parkeren bij de kerk.

Start 40 en 60 km tussen 9.00 en 11.00 uur. 30 km tussen 9.00 en 12.00 uur.

Prijs: € 4,50 p.p. (gezinnen maximaal €17,50 ).

De opbrengst is bestemd voor de aflossing van kerk en pastorie.

Route: Deze 12e route gaat door een afwisselend landschap en laat u genieten van de natuur, cultuur, historie  en heeft soms fraaie vergezichten. Zoals u inmiddels gewend bent is er ook informatie over bijzondere plekjes. Ook interessant voor de kinderen!! Kortom een route die u niet mag missen!

Onderweg: De tocht gaat voor een  deel over rustige wegen en fietspaden. Er wordt een stopplek (met sanitair) in de route opgenomen, en voor de langere routes  2 keer, waar volop eten en drinken te koop is. Dit kan uiteraard ook uitgebreid bij het begin- en eindpunt.

Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen die door de overheid zijn bepaald i.v.m. het Coronavirus.

Inlichtingen: bij de organisatie de Fam. Kuijntjes  akuijntjes@kliksafe.nl of  0418-673083

De rest moet u zelf ontdekken!!  Tot ziens D.V. 29 augustus 2020