Dagelijks Woord

Fietstocht | HHG Zuilichem-Brakel

De Fortenroute

28 aug2021

Voor de 13e keer organiseert de HHG Zuilichem-Brakel weer een fietstocht. Dit jaar weer een geheel nieuwe fietsroute, u kunt kiezen uit twee afstanden, van ± 35 km, of  ± 60  km. Wilt u liever niet fietsen? We hebben dit jaar ook een prachtige wandelroute van ± 8,5 km langs de kliffen van Zuilichem.

Start: bij de kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente aan de Uilkerweg 21b te Zuilichem. Parkeren bij de kerk.

Start 60 km tussen 9.00 en 11.00 uur. 35 km tussen 9.00 en 12.00 uur. Voor wandelen kunt u ook starten tussen 9.00 en 12.00 uur

Prijs: € 4,50 p.p. (gezinnen maximaal €17,50 ).

De opbrengst is bestemd voor de aflossing van kerk en pastorie.

Route: Deze 13e route gaat door een gevarieerd landschap en laat u genieten van de natuur, maar ook de geschiedenis van ons vaderland ontmoet u onderweg. Zoals u inmiddels gewend bent is er ook informatie over bijzondere plekjes.

Onderweg: De tocht gaat voor het grootste deel over rustige wegen en fietspaden. Er wordt een rustplaats (met sanitair) in de route opgenomen, en voor de lange route 2 keer, waar volop eten en drinken te koop is. Dit kan uiteraard ook uitgebreid bij het begin- en eindpunt.

Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen die door de overheid zijn bepaald i.v.m. het Coronavirus.

Inlichtingen: bij de organisatie de Fam. Kuijntjes  akuijntjes@kliksafe.nl of  0418-673083

De rest moet u zelf ontdekken!!  Tot ziens D.V. 28 augustus 2021