Concert | HHG Zwartebroek-Terschuur (geannuleerd)

Koorconcert Cantate Deo t.b.v. Kimon

19 jun2020

Vanwege de huidig geldende maatregelen, is het concert geannuleerd.

Wie jarig is trakteert! Concertcomité ‘Muzikaal en Gastvrij!’ in Terschuur bestaat dit jaar 5 jaar. Dat wordt D.V. gevierd met meer concerten, extra feestelijke concerten en heerlijke traktaties.

Op D.V. vrijdagavond 19 juni is er in de Sionskerk in Terschuur een concert van het bekende Christelijk Gemengd Koor Cantate Deo uit Amersfoort, onder leiding van Peter Eilander. Naast koorzang en een instrumentale solo is er ook ruimte voor samenzang. De toegang is gratis en de volledige opbrengst van de collecte is bestemd voor het project Jedidja van de stichting Kimon. Een project voor kinderevangelisatie en gehandicaptenzorg in Guinee-Bissau. Zie voor meer informatie   https://kimon.nl/campaigns/guinee-bissau/.

Het concert is een ideale gelegenheid voor een gezinsuitje.

De aanvang is om 20.00 uur en het programma duurt tot ongeveer 21.30 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Na afloop zijn er gratis consumpties.

Het adres is Hoevelakenseweg 110 in Terschuur. Parkeren bij de kerk of op het tegenover gelegen bedrijventerrein De Tolboom.

Van harte welkom!

Concertcomité ‘muzikaal en gastvrij’