Concert | HHG Zwartebroek-Terschuur

Oranjezang- en orgelmiddag op Koningsdag in Terschuur

27 apr2020

Wie jarig is trakteert! Concertcomité ‘Muzikaal en Gastvrij!’ in Terschuur bestaat dit jaar 5 jaar. Dat wordt D.V. gevierd met meer concerten, extra feestelijke concerten en heerlijke traktaties.

Op D.V. Koningsdag, maandag 27 april, vindt de inmiddels traditionele samenzang- en orgelmiddag in de Sionskerk in Terschuur plaats. Houd(t) u en jij van zingen? Dan is deze middag een echte aanrader. Er staan bekende vaderlandse liederen en Psalmen op het programma. De omlijsting bestaat uit orgelbewerkingen en een solo van plaatselijke organisten. We sluiten af met het Wilhelmus.

Het concert is een ideale gelegenheid voor een gezinsuitje.

De aanvang is om 15.30 uur en het programma duurt tot ongeveer 16.45 uur. De kerk is open vanaf 15.00 uur. Na Er is een collecte voor bestrijding van de onkosten. Na afloop zijn er gratis drankjes en oranjegebak!

Het adres is Hoevelakenseweg 110 in Terschuur. Parkeren bij de kerk of op het tegenover gelegen bedrijventerrein De Tolboom.

Van harte welkom!

Concertcomité ‘muzikaal en gastvrij’