Concert | HHG Zwartebroek-Terschuur

Concert instrumentaal ensemble Con Passione in Terschuur

22 feb2020

Wie jarig is trakteert! Concertcomité ‘Muzikaal en Gastvrij!’ in Terschuur bestaat dit jaar 5 jaar. Dat wordt D.V. gevierd met meer concerten, extra feestelijke concerten en heerlijke traktaties.

De aftrap van de concertserie op D.V. zaterdagavond 22 februari wordt gedaan door het instrumentaal ensemble Con Passione uit Veenendaal. Het thema van de avond is “Hier is uw God”. Op het programma staan diverse bekende klassieke werken, maar ook hedendaagse composities. Het programma bevat ook samenzang. Het concert is een ideale gelegenheid voor een gezinsuitje.

De aanvang is om 20.00 uur en het programma duurt tot ongeveer 21.15 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis en er is een collecte voor bestrijding van de onkosten. Na afloop zijn er gratis consumpties.

Het adres is Hoevelakenseweg 110 in Terschuur. Parkeren bij de kerk of op het tegenover gelegen bedrijventerrein De Tolboom.

Van harte welkom!

Concertcomité ‘muzikaal en gastvrij’