Dagelijks Woord

Concert | HHG Zwartebroek-Terschuur

Concert | HHG Zwartebroek-Terschuur

22 okt2021

Uniek dubbelconcert orgel & panfluit in Terschuur!

Op D.V. vrijdag 22 oktober zal een uniek dubbelconcert in de Sionskerk in Terschuur worden gegeven. Evert van de Veen zal aan de speeltafel van het orgel musiceren en Aniek van Dam-van Oosterom zal dat op haar panfluit doen.                                                                           
Het programma bevat werken van J.S. Bach, F. Mancini, E. Morricone, S. Karg-Elert, J. Tilborghs, L. van Beethoven, Th. Dubois, J.P. Teeuw, J. Zwart en E. van de Veen. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is vrij. Na afloop is er een collecte voor de onkosten, waaronder het honorarium van de concertgevers en de kerkhuur. Zonder uw bijdrage kunnen we deze concerten niet organiseren.      
Vanwege de coronamaatregelen is vooraf registratie nodig met naam en aantal personen via e-mailadres concertensionskerkterschuur@gmail.com en hebt u voor toegang van het concert een QR-code of schriftelijk vaccinatiebewijs nodig. We hopen u en jou op 22 oktober te ontmoeten. Van harte welkom! Bent u niet in de gelegenheid om te komen of kunt u niet voldoen aan de coronamaatregelen? Het concert wordt speciaal voor u en jou ook via livestream uitgezonden via https://youtu.be/EshDR44Uxyl !              

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit