Dagelijks Woord

Boerenerfmarkt | HHG Zwartebroek - Terschuur

Op D.V. zaterdag 15 april vanaf 10.00 uur tot 15.30 uur wordt de jaarlijkse boerenerfmarkt van de Hersteld Hervormde Gemeente te Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen gehouden.  

15 apr2023

 Dit jaar is het de 16de keer dat deze markt wordt gehouden. Elk jaar komen jong en oud uit de regio en verder weg om de sfeer te proeven. Al jaren is deze boerenerfmarkt een groot succes. Er zijn de afgelopen maanden vele spullen binnengekomen voor de rommelmarkt. Tevens hebben de middenstanders van Zwartebroek en Terschuur en de omliggende plaatsen hun medewerking aan deze boerenerfmarkt betoond door sponsoring van cadeaus en inrichting van de markt.

Er zijn voor jong en oud diverse activiteiten, zoals een zandbak, springkussen en grabbelton voor de kleintjes, sjoelen, spijkerslaan, ballonvaart en natuurlijk de grote rommelmarkt.
Om ongeveer 11.45 uur is er verkoop bij opbod van diverse spullen.

De boerenerfmarkt wordt gehouden op het boerenerf van de familie Berkhof op de Platenstraat 92 te Zwartebroek. De opbrengst van deze dag is ten bate van de kerk voor de Hersteld Hervormde Gemeente te Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen

  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit