Actiemarkt HHG Nieuw-Lekkerland

Kom ook naar de gezellige actiemarkt van de Hersteld Hervormde Gemeente Nieuw-Lekkerland eo - D.V. zaterdag 28 september van 9.00 tot 15.00 uur.

28 sep2019

De markt met circa 50 kramen heeft een gevarieerd aanbod van nieuwe en tweedehands artikelen, boeken en cd’s (nieuw en tweedehands), kaas, fruit, dames- en kinderkleding, sieraden, bloemen en planten en nog veel meer. Ook hebben we een kraam vol met mooie tweedehands kinderkleding. Tussendoor kunt u op ons terras gezellig koffie drinken met een eigengemaakt baksel erbij. Op de markt is ook een fotograaf aanwezig voor het maken van gezins- en portretfoto’s.

De jeugd kan meedoen aan een ‘Skelter-trek’. Liever een potje sjoelen, spijkerslaan of spijkerbroekhangen? Haal de hoogste score van de dag en win een prijs! Aan de kleintjes hebben wij ook gedacht: zij kunnen knuffelen met geitjes en ander kleinvee in de dierenwei. Moe geworden op het springkussen? Neem dan even een zit op de hooibalen, met wat lekkers erbij. Om 11.00 en 14.00 uur is er een orgelbespeling in de kerk en is de kerk open voor bezichtiging.

De opbrengst van de actiemarkt is bestemd voor het bouwfonds van de kerk en stichting Stephanos. De actiemarkt vindt plaats op het kerkplein aan de Dirk III straat 42 in Nieuw-Lekkerland. Parkeren is mogelijk  op het bedrijventerrein aan  de Veenweideweg.