Meer over Nieuws

Mountainbiken

07 oktober 2020

Op 17 oktober organiseert de activiteitencommissie een mountainbiketocht voor alle gemeenteleden.

Afgelopen juli heeft een groep mannen een mtb-rit gemaakt en afgaand op de reacties was dit een geslaagde activiteit. Daarom wordt er op 17 oktober opnieuw een mountainbiketocht georganiseerd. Deze keer is de tocht niet alleen voor mannen, maar zijn ook vrouwen uitgenodigd om deel te nemen!

Om 12.45 uur verzamelen we bij de kerk, om 13.00 uur gaan we vertrekken. De activiteitencommissie zorgt voor een mooie route. Onderweg is er een pauze met wat hapjes en drinken. Kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon.

Via deze link en het formulier kun je jezelf opgeven voor het mountainbiken. Geef ook aan of je een of meerdere mountainbike(s) wilt huren of er zelf al over een beschikt. Wij zorgen ervoor dat de gehuurde mountainbikes op het startpunt van de route klaar staat. Deelname kost €5,- p.p excl. de mountainbike. Reken voor de mountainbike op ongeveer €20,- p.p. Aanmelden kan tot en met woensdag 14 oktober. Nadere informatie volgt per email. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Jan van Duijn van onze activiteitencommissie.

  • © hersteld hervormde kerk 2020