Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Landelijke evangelisatiedag

19 januari 2023

De evangelisatiedag van de HHK wordt gehouden op D.V. zaterdag 4 februari 2023 in de Bethelkerk te Lunteren.

Heeft u wel eens nagedacht over de werking van de Heilige Geest? Het werk van de Heilige Geest is onweerstaanbaar. Ook in deze tijd gaat Hij door om Zijn kerk te vergaderen. U kunt zomaar in gesprek komen met iemand die levensvragen heeft. U komt er achter dat door een aaneenschakeling van gebeurtenissen de Geest de ogen van die persoon steeds verder opent voor het heil in Christus. Wat mooi als u een instrument mag zijn dat de Geest gebruikt!

Op de landelijke evangelisatiedag 2023 belicht prof. dr. Van Vlastuin het onnavolgbare werk van de Heilige Geest, toegespitst op het evangelisatiewerk. In een boeiende, leerzame en verdiepende lezing neemt hij de luisteraars mee door de Bijbel, om zo meer te ontdekken over de Heilige Geest. Door de uitwerking van het thema ’Word jíj geleid door de Heilige Geest?’ komt de werking van de Geest ook voor u  dichtbij.

Naast de hoofdlezing zijn er twee workshoprondes en een forumdiscussie. Op de website van de HHK of telefonisch via 0318-505541 kunt u zich aanmelden voor twee van de drie workshops.

De evangelisatiedag wordt gehouden op D.V. zaterdag 4 februari 2023 in de Bethelkerk te Lunteren, De Haverkamp 1. Inloop vanaf 9.30 uur, het programma loopt van 10.00 uur-15.15 uur. Neem zelf uw lunchpakket mee; voor iets warms en koffie of thee wordt gezorgd. De collecte is ter bestrijding van de onkosten en de dag kan ook via livestream gevolgd worden. Voor meer informatie, klik hier.
 

Agenda

Bekijk de kerkagenda

  • © hersteld hervormde kerk 2023