Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Jongerendag 16+

15 oktober 2022

De jongerendag 16+ staat in het teken van Israël met als thema: "Waarom verbond(en) met Israël?"

God richtte een verbond op met het volk Israël. Dat heeft betekenis voor vandaag en voor de toekomst, óók voor de christelijke gemeente. Daarover zal het op zaterdag 25 november gaan tijdens de jongerendag van de HHJO. De tijden zijn van 17.00-21.00 uur.

Jarenlang werd de jongerendag 16+ gehouden in Hoevelaken. Dit jaar is er een nieuw programma én een nieuwe locatie: de Christelijke Hogeschool Ede. Er is alle ruimte voor onderlinge ontmoeting. Zo beginnen we met een gezamenlijke maaltijd, waarna de officiële opening plaatsvindt.

Ds. F. van Binsbergen spreekt, als lid van de commissie Israël van de HHK, een appelwoord over het thema "Waarom verbond(en) met Israël?" waarna er verschillende workshops zijn te volgen.

Kijk op hhjo.nl/agenda/jongerendag-16-plus-26-11-2022 voor meer informatie en aanmelden.

Bekijk de kerkagenda