Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Israël, bron van hoop

25 januari 2023

In het kader van de Landelijke actie ‘Israël, bron van hoop!’ hoopt Yoel Goldberg te komen spreken over het toerusten van jongeren in een seculiere wereld

Toerustingsavond voor leidinggevenden en ambstdragers

Geeft u leiding op zondagsschool, club of een jeugdvereniging of bent u ambtsdrager? Dan bent u van harte welkom op de toerustingsavond op woensdagavond 8 februari 2023.

Yoel Goldberg geeft bij het Netivah Center in Israël toerusting aan leidinggevenden van het jongerenwerk onder Messiasbelijdende Joden. Deze doelgroep bevindt zich in een strijd van geloven in een seculiere omgeving. Dit is ook herkenbaar voor de jongeren met wie wij mogen werken. Op deze avond hoopt hij in Nederland te zijn om ook u hierover toe te rusten.

De avond wordt gehouden in het kerkgebouw van de HHG Ede. Inloop v.a. 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Reserveer deze datum in uw agenda voor een inspirerende avond over het toerusten van jongeren in een seculiere wereld. Aanmelden is verplicht i.v.m. de beschikbare ruimte. Dit kan via hhjo.nl/agenda.

Regio-avond 14+ en alle andere gemeenteleden

Vanuit de Landelijke Actie wordt een aantal avonden georganiseerd waarop Yoel Goldberg vanuit het Netivah Centre in Israël jou laat zien wat je kunt leren van Israëlische jongeren in een seculiere omgeving. Hoe standvastig ben jij?

Messiasbelijdende jongeren in Israël staan vaak alleen op school, maar ook in het leger. Het team van Netivah Centre nodigt iedere Messiasbelijdende Joodse jongere meteen na de middelbare school uit voor een 9-daagse toerustingsconferentie. Zo worden zij voorbereid om in het leger standvastig te zijn en voor hun geloof uit te komen. Kom luisteren naar wat Yoel Goldberg ons te leren heeft vanuit zijn praktijkervaring. Welkom!

Aanmelden is voor ons handig in verband met de organisatie en kan via de QR-code op de flyer (zie onder) of via de website. Aanmelden kan individueel of als club/jv. Vul bij een individuele aanmelding bij contactpersoon je naam in. Meld je je club of jv aan, dan kun je de contactpersoon van de club/jv vermelden en het aantal personen dat komt.

Locatie & data:

HHG Barneveld - 9 februari 2023