Meer over Nieuws

Inschrijven voor kerkdiensten oktober/november

20 oktober 2020

Via de link in dit bericht kunt u voor de kerkgang in de maand oktober en november per dienst aangeven met hoeveel personen u wenst te komen.

In verband met de diverse wijzigingen die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden vragen wij u hierbij om zich voor de komende zondag(en) (deels) opnieuw in te schrijven. (Dit met name doordat er nu drie diensten per zondag worden gehouden in plaats van twee.) Het betreft een inschrijving en betekent daarmee nog niet dat u daadwerkelijk bent aangemeld voor de dienst. Op basis van de totale inschrijvingen zullen wij per dienst circa 30 personen een bevestiging per mail sturen dat zij welkom zijn. Zonder de bevestigingsmail wordt u dus geacht niet fysiek aanwezig te zijn tijdens de kerkdienst.

Let bij het invullen van het formulier op de volgende punten:

• Er wordt kinderoppas aangeboden. De kinderen die naar de oppas gaan hoeven niet meegeteld te worden in de inschrijving.
  •  'Personeel' (= koster, diaken, organist, etc.)) hoeft niet meegeteld te worden in de inschrijving en is zonder bevestiging welkom in de desbetreffende dienst.
  • U dient per dienst aan te geven hoeveel personen er vanuit uw 'huishouden/adres' naar verwachting aanwezig zullen zijn. Let hierbij op het verschil in ochtend-, -middag en avonddienst.
  • U krijgt na het invullen van het formulier niet automatisch een mailtje met de gegevens die u heeft ingevuld. Na het klikken op ''Verzenden" komt het formulier alleen bij ons binnen.
  • Mocht het aantal opgegeven personen in de loop van de tijd wijzigen kunt u het formulier eenvoudigweg opnieuw invullen (onder dezelfde naam). Het oude formulier zullen wij dan negeren.
  • Eventuele opmerkingen/bijzonderheden bij uw aanmelding kunt u plaatsen in het formulier (bij de laatste vraag).

Bij vragen over uw inschrijving kunt u contact opnemen met C.N. Schipper of D.J. van Leeuwen; bij voorkeur via corona@hhgede.nl.

Op basis van het protocol dat de landelijke HHK heeft opgesteld, hebben we voor onze gemeente een eigen protocol ontwikkeld. Dat vindt u hier. Leest u dit protocol alstublieft goed door!

Schrijf u hier in