Meer over Nieuws

Inschrijven kerkdiensten 21 januari tm 7 februari

16 januari 2021

Via de link in dit bericht kunt u voor de kerkgang van 21 januari tot en met 7 februari per dienst aangeven met hoeveel personen u wenst te komen.

Hier kunt u voor de komende periode per dienst aangeven met hoeveel personen u wenst te komen. Dit betreft een inschrijving en betekent daarmee nog niet dat u daadwerkelijk bent aangemeld voor de dienst.

Op basis van de totale inschrijvingen zullen wij per dienst aan circa 30 personen die zich hebben ingeschreven voor de dienst bevestigen dat zij welkom zijn. Zonder de bevestigingsmail wordt u dus geacht niet fysiek aanwezig te zijn tijdens de kerkdienst.

Let bij het invullen van het formulier op de volgende punten:

• Zie het plaatselijke protocol op de website voor de actuele richtlijnen.
  • Wij vragen u om zich voor alle diensten in te schrijven waarop u in de gelegenheid bent om naar de kerk te komen.
  • Er is geen kinderoppas.
  • Personeel' (= koster, diaken, organist, etc.) hoeft niet meegeteld te worden in de inschrijving en is zonder bevestiging welkom in de desbetreffende dienst.
  • U krijgt na het invullen van het formulier niet automatisch een mailtje met de gegevens die u heeft ingevuld. Na het klikken op ''Verzenden" komt het formulier alleen bij ons binnen.
  • Mocht het aantal opgegeven personen in de loop van de tijd wijzigen kunt u het formulier het beste opnieuw invullen (onder dezelfde naam). Het oude formulier zullen wij dan negeren.
  • Eventuele opmerkingen/bijzonderheden bij uw aanmelding kunt u plaatsen in het formulier (bij de laatste vraag).

Bij vragen over uw inschrijving kunt u contact opnemen met C.N. Schipper of D.J. van Leeuwen; bij voorkeur via corona@hhgede.nl.

Hartelijke groeten en Gods zegen toegewenst,

Kerkenraad en Kerkvoogdij HHG Ede e.o.