Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Inschrijven kerkdiensten oktober (Let op: gewijzigde zitplaatsen)

24 september 2021

Via de link in dit bericht kunt u voor de kerkgang in oktober per dienst aangeven met hoeveel personen u wenst te komen.

Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor de zondagse erediensten van:
- 3 oktober
- 10 oktober
- 17 oktober
- 24 oktober
- 31 oktober

Wij attenderen u op het volgende:

(!) In verband met de landelijke versoepelingen wat betreft de 1,5-meter-afstand-regel hebben wij de kerkzaal gesplitst in twee delen:

• De stoelen links van het gangpad (als u de kerkzaal inloopt) staan op ruim 1,5m afstand van de stoelen in de rijen ervoor/erachter. In deze rijen wordt nog steeds 2 stoelen tussenruimte afstand gehouden zodat de gemeenteleden die deze afstand prettig vinden hier nog steeds gebruik van kunnen maken.
  • De stoelen rechts van het gangpad (als u de kerkzaal inloopt) staan op ruim 1m afstand van de stoelen in de rijen ervoor/erachter. In deze rijen bent u vrij om géén, één of twee stoelen afstand te houden. U kunt dit bijvoorbeeld aangeven door een Bijbel/kerktas op de stoel naast u te leggen of dit te communiceren met degene die naast u komt zitten.

(!) Bovenstaande hebben wij getracht samen te vatten in een visualisatie. Deze hangen ook bij de ingang van de kerkzaal.

• Tijdens deze dienst wordt er kinderoppas aangeboden. U kunt hiervan gebruik maken als u dit heeft opgegeven in het inschrijfformulier.
  • Tijdens deze dienst zijn er circa 170-180 personen uitgenodigd. Hierdoor is het van belang om goed 'door te schuiven' in de rijen. (Uiteraard met inachtneming van lege stoelen indien gewenst; zie eerdere toelichting hierboven).
  • Het kerkgebouw wordt tijdens de dienst maximaal geventileerd. Houdt u hier rekening mee bij het kleden.

Triage: indien u in de aanloop naar de dienst een van onderstaande vragen met ''ja'' beantwoordt, vragen wij u vriendelijk de afspraak voor het kerkbezoek te annuleren.

• Had u een of meerdere van onderstaande klachten in de afgelopen 24 uur?

• -hoesten
    -verkoudheidsklachten
    -koorts of verhoging
    -benauwdheid
    -reuk- en/of smaakverlies
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot met milde klachten en koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (met een test)?
  • Bent u in quarantaine omdat u:
  • -een huisgenoot of nauw contact bent van iemand bij wie het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
    -bent (terug)gekomen uit een COVID-19-risicogebied? (zie 'www.wijsopreis.nl')
    -bent gewaarschuwd door de Coronamelder-app?

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten via corona@hhgede.nl. Mocht dat niet lukken dan kunt u telefonisch contact opnemen met C.N. Schipper of D. J. van Leeuwen.

Hartelijke groeten en Gods zegen toegewenst,

Kerkenraad en Kerkvoogdij HHG Ede e.o.